Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

U Horšovského Týna pěstovali Vietnamci marihuanu

16.06.2011 13:15

Domažličtí policisté odhalili v obci na Horšovskotýnsku další pěstírnu konopí a zadrželi 24letého Vietnamce, který se o více než 700 kusů rostlin staral.

marihuana

Ve středu 15. června odhalili domažličtí policisté v jedné z obcí na Horšovskotýnsku pěstírnu konopí. K úspěchu je přivedla důsledná policejní práce.

Při domovní prohlídce v jedné z obcí poblíž Horšovského Týna odhalili domažličtí policisté ve středu 15. června pěstírnu konopí. "Zajistili nejméně 715 kusů rostlin konopí – marihuany různé výšky a s tím i věci související s jejím pěstováním například nástroje na pěstování, topná tělesa, vrhlíky, zeminu, osvětlení, ventilaci a podobně," uvedl mluvčí policie Zdeňka Vogeltanzová s tím, že na  místě spolupracovala s policií i firma ČEZ, aby zjistila, zda nedocházelo k černému odběru elektrické energie. "Výsledky této kontroly se vyhodnocují," poznamenala Vogeltanzová a dodala, že na místě byl zadržen 24letý občan Vietnamské národnosti, který se o pěstírnu staral. "Bylo zahájeno jeho trestní stíhání pro trestný čin nedovolené výroby a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy. Nyní je zadržen v policejních celách, probíhají výslechy, odborné expertízy a bude podán návrh k okresnímu soudu na jeho vzetí do vazby."

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství