Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

02.06.2024 12:14

Kvůli zaplavení byl v Plzni neprůjezdný Rondel

Hasiči odčerpali vodu, nyní je místo již průjezdné

Hledá se fenka ROXY, po non-stopech na Lochotíně jí prý prodává mladá dívka!

04.12.2014 15:49

Rodina prosí o pomoc při hledání svého Jack Russel teriéra. Pejsek se jim ztratil v Plzni na Lochotíně v ulici Elišky Krásnohorské. Psa měla podle svědků odcizit mladá dívka, která se ho teď snaží prodat. Za Roxy chce dva tisíce!

20141203_104939_resized_1
IMAG0413IMAG0416IMAG0417IMAG0419IMAG0421IMAG0428IMAG043220141203_104939_resized_120141203_104949_resized_1

Rodina z Plzně pohřešuje čtyřměsíční fenku Jacka Russela teriéra. Na případu je zarážející hlavně fakt, že štěně se nejspíš snaží prodat dívka školního věku po non - stopech na Lochotíně. Údajně v minulosti nabízela i jiné psy. Rodina teď zoufale žádá o pomoc i čtenáře QAP.CZ...

Smutný příběh začal tím, že štěně pravděpodobně proklouzlo špatně dovřenými dveřmi od bytu. "Syn přišel domů že školy a ještě se s Roxy mazlil. Pak se šel do pokoje převléknout a než se vrátil, byla pryč. Jako by se po ní slehla zem. Okamžitě jsme jí šli hledat," vypráví se slzami v očích paní Alena, majitelka psa.

Roxy potřebuje léky!

Čtyřměsíční fenka má navíc zdravotní problémy a pokud nebude dostávat léky, hrozí jí ohluchnutí. "Ona má zánět v uších a potřebuje kapky. Navíc měla být v pondělí ještě naposledy očkovaná. Boužel nemá ani čip, protože je ještě moc mladá," vypráví dál paní Alena. Rodina vyvěsila letáky s fotkou po celé ulici a snažila se fenku najít. Během několika dní se ale dozvěděla děsivou zprávu. Pejska pravděpodobně odcizila mladá dívka, která se ho snažila prodat. "Ozývali se nám lidé, kterým zhruba čtrnáctiletá dívka nabízela naší Roxy k prodeji," říká žena.

To se nakonec potvrdilo. V restauraci Zulum pracuje jako kuchař pan Petr. "Ona sem přišla s příběhem, že se s rodiči stěhují někam do Itálie a že pejska nemůže vzít sebou. Skoro plakala a říkala, že se ho potřebuje zbavit a zda ho nechceme. Nakonec z ní vypadlo, že máme zaplatit dva tisíce korun," řekl naší redakci pan Petr.

Podle jeho slov se s dívkou nesetkal poprvé. Prý obchází lochotínské restaurace s různými psi ale se stejnou pohádkou. "Udělala to už několikrát i s jinýma pejskama. To, že se stěhuje, je věta, kterou má připravenou. Nevím, zda jí posílají rodiče ale tohle to absolutní hyenismus," dodává.

Přítel paní Aleny nám dívku celkem detailně popsal. "Obešel jsem všechny hospody a lidé se shodují na tom, že dívka byla tmavovlasá, ostřihaná na mikádo. Měla na sobě tmavou bundu a květované legíny. Byla tmavší pleti."

Rodina prosí o pomoc čtenáře!

"Prosím dívku, která naší Roxy odnesla, aby nám jí vrátila zpět. Já jí klidně odkoupím za ty dva tisíce korun. Zaplatím je i tomu, kdo jí třeba od slečny koupil. Pejska milujeme, je to člen domácnosti a my ho chceme zpět," říká paní Alena.

Případem se zabývá i policie. Pokud vám někdo bude tuto fenku nabízet, volejte bezplatnou linku policie 158, nebo napište k nám do redakce na qap@qap.cz.

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství