Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

U Šídlováku se ukrýval hledaný muž, byl na něj vydaný zatykač

19.09.2017 13:44

U Ranče Šídlovák v Plzni se ukrýval hledaný muž z Polska, na kterého byl vydaný zatykač. V úterý dopoledne ho odhalila hlídka strážníků. Teď už je v rukou policie.

190582_1

Oblast Ranče Šídlovák si vybral hledaný muž z Polska nejspíš jako "klidný" úkryt. Jenomže neušel pozornosti hlídky strážníků, která v úterý dopoledne vyrazila na kontrolu lokality.

"V půl desáté dopoledne kontrolovali strážníco Územně strážní služby oblast u Ranče Šídlovák. Tady si všimli tváře muže, která jim připomínala někoho, koho hledají policisté," potvrdila mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Hned na místě se ovšem nepodařilo zjisti, zda jde opravdu o hledaného muže. Další cesta tak vedla na policejní služebnu. "Jelikož neměl u sebe žádné doklady, doprovodili ho strážníci k ověření totožnosti na policejní oddělení. Zde byla potvrzena nejen jeho identita, ale také skutečnost, že na čtyřicetiletého muže z Polska byl vydán příkaz k zatčení," doplnila mluvčí strážníků.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT