Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

V Domažlicích se zřítil dům, sutiny prohledávali psi - FOTKY

19.05.2017 8:38

Velká záchranná akce se rozjela ve čtvrtek večer v Domažlicích u autobusového nádraží. Doslova jen trosky zbyly z jednoho z domů, který se zřítil. Podívejte se na fotky z místa!

1
123456

Poplach hned pro několik hasičských jednotek a další složky integrovaného záchranného systému se spustil ve čtvrtek krátce před sedmou hodinou večer.

"Operační středisko obdrželo informaci o tom, že se v Domažlicích nad autobusovým nádražím sesunula budova. Okamžitě vyhlásilo poplach místním profesionálním i dobrovolným hasičům," potvrdila mluvčí hasičů Pavla Jakoubková.

Sutiny museli nakonec prohledávat i speciálně vycvičení psi. "Na místě hasiči zjistili, že se zřítil celý krov do zděného objektu. Protože nebylo jisté, že v sutinách nikdo nezůstal, byli povoláni i psi specializovaní na vyhledávání osob. Přítomnost osob se nepotvrdila," dodává mluvčí krajských hasičů s tím, že jednotky na místě označily nebezpečný prostor a objekt nakonec předaly majiteli.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT