Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

V Plzeňském kraji se bourá. Auta skončila mimo komunikaci - FOTKY

07.06.2022 13:22     07.06.2022 15:30

Hasiči v Plzeňském kraji mají plné ruce práce. Úterní odpoledne už přineslo dvě dopravní nehody. Auta skončila mimo komunikaci u Kokšína a u Kláštera.

mimo komunikaci (1)
auto v poli (1)auto v poli (2)mimo komunikaci (2)mimo komunikaci (1)mimo komunikaci (3)

Na Klatovsku vyjel osobní automobil ze silnice a skončil na kraji pole. "V 11:35 došlo mezi Kokšínem a Dehtínem k havárii jedno osobního vozidla. Automobil se nacházel mimo komunikaci. Na místě nedošlo k úniku nebezpečných látek," uvedl mluvčí hasičů Petr Poncar.

V místě incidentu zasahovaly všechny složky záchranného systému. Sanitka odvezla zraněné osoby do nemocnice. "Záchranáři z místa transportovali muže a ženu, oba ročník 1941, s lehčími zraněními do Klatovské nemocnice," uvedla mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

K další nehodě vyjíždeli hasiči k Nepomuku na jižním Plzeňsku. "V 13:19 u odbočky na Klášter jsme zasahovali u nehody, kdy mimo komunikaci skončil další automobil," řekl Poncar.

I tato nehoda se neobešla bez zranění. "Záchranáři z místa transportovali ženu ročník 1965 s lehčími zraněními do FN Lochotín," dodala Svobodová.

foto HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT