Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Vážná nehoda na Domažlicku! Jeden muž v kritickém stavu, žena těžce zraněná

07.10.2019 19:43     07.10.2019 22:13

V pondělí před dvacátou hodinou došlo k velmi vážnému střetu dvou vozidel na Domažlicku u obce Semošice. Na místo letěl vrtulník, silnice byla po nehodě zcela uzavřena.

foto QAP CZ

Na Domažlicku se střetla dvě vozidla mezi Horšovským Týnem a obcí Semošice.

"Policisté ÚO Domažlice šetří dopravní nehodu dvou osobních automobilů mezi Horšovským Týnem a Semošicemi na silnici  I/26. Z dosavadního šetrení vyplývá, že řidič osobního automobilu Volkswagen měl přejet do protisměru, kde se střetl s osobním vozidlem Škoda. Oba řidiče si převzali do péče záchranáři. Silnice je v místě nehody uzavřena," uvedla mluvčí policie Hana Kroftová.

Jeden muž a žena utrpěli velmi vážná zranění. "Muž, 35 let, byl v kritickém stavu na umělé plicní ventilaci, žena 25 let se středně těžkým zraněním. Oba pacienti byli transportováni na urgentní příjem Fakultní nemocnice Lochotín," uvedl Vítězslav Sladký ze záchranné služby.

Aktualizace: "Po silnici I. třídy číslo 26 jel ve směru od obce Semošice na Horšovský Týn řidič s vozidlem značky VW Passat. Devětadvacetiletý muž z Domažlicka s vozidlem na přímém úseku přejel částečně do protisměru, kde došlo ke střetu s protijedoucím vozidlem značky Škoda Octavia. Po střetu byla obě vozidla odražena do silničního příkopu. Při dopravní nehodě řidič vozidla VW Passat i řidička z vozidla Škoda utrpěli zranění a byli leteckou záchrannou službou transportováni do nemocnice v Plzni, kde byl vyžádán odběr krve a moči," uvedla mluvčí policie Dana Ladmanová.

ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT