Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Žena měla vypadnout z jedoucího auta! Skončila na urgentním příjmu - FOTO

11.06.2019 10:49

Policie šetří poměrně dost kuriózní zranění ženy v Husově ulici v Plzni. Žena měla vypadnout za jízdy z auta. Na místě musela zasahovat nejen záchranka, ale i policie a strážníci.

P_20190610_195739

Strážníci, policisté a záchranáři zasahovali v pondělí kolem osmé večer u případu zraněné ženy v Husově ulici v Plzni na Borech.

"Podle svědků, kteří přivolali na pomoc projíždějící strážníky, měla mladá žena vypadnout z jedoucího vozidla při projíždění křižovatkou Husova a Husovo náměstí. Strážníci okamžitě přivolali zdravotnickou záchrannou službu a až do jejího příjezdu monitorovali u ženy základní životní funkce," popisuje mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Žena nakonec skončila na urgentním příjmu nemocnice na Lochotíně. "Další hlídka se postarala o usměrňování provozu v místě události. Záchranáři si ženu poté převzali do péče a transportovali ji do nemocnice na Lochotíně na emergency," dodává mluvčí strážníků.

Celá událost je nadále v šetření policie.

FOTO: Městská policie Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT