Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Lenka Marušková vystřílela v Mnichově bramborovou medaili

09.08.2010 7:59

Plzeňská střelkyně Lenka Marušková si nechala jen těsně uniknout bronzovou medaili na mistrovství světa v Mnichově. Ve finále byla na rozstřelu se čtyřmi soupeřkami a těsně sklouzla z bronzové příčky.

lenka marušková

Ve dnech od 1. - 10.8. 2010 se v německém Mnichově koná Mistrovství světa ve sportovní střelbě. Na této střelnici se v roce 1972 konaly Olympijské hry. Plzeňanka Lenka Marušková má za sebou první závod, který se jí nevyvedl a v pondělí 9. srpna ji ještě čeká sportovní pistole, držme jí palce. Sama se do Mnichova moc těšila. "V zhledem k tomu, že německý národ považuje sportovní střelbu za jeden ze svých nejpopulárnějších sportů, jejich střelnice jsou velice udržované a moderní. Proto pokud chcete vidět střelecké závody na kvalitní úrovni, doporučuji Vám si zajet do nedalekého Mnichova," lákala Marušková.

Lenka Marušková je stříbrnou medailistkou z Athén. Do finále se dostala výkonem 583 bodů. Pak ale došlo na rozstřel s dalšími čtyřmi soupeřkami a Lenka se trefou 9,3 bodu odsunula na čtvrté místo. Vyhrála Srbka Zorana Arunovičová. Držme Lence palce, aby jí pondělní sportovní pistole vyšla lépe.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství