QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Žena se nevrátila zpět do psychiatrické nemocnice. Policie po ní pátrá

24.03.2023 13:21

Kriminalisté vyhlásili celostátní pátrání po sedmatřicetileté ženě. Bez léčby a léků může být ohrožena na zdraví i na životě.

1Příhodová Helena
1Příhodová HelenaPříhodová Helena

„Kriminalisté územního odboru Plzeň – venkov pátrají po sedmatřicetileté ženě, po které dnes, 24. března 2023, vyhlásili celostátní pátrání. Pohřešovaná je pacientkou Psychiatrické nemocnice Dobřany, kde je dobrovolně hospitalizována,“ uvedla Dagmar brožová, mluvčí policie.

Žena se nevrátila zpět z povolené vycházky po areálu nemocnice. „Včera měla povolenou vycházku v areálu nemocnice, ale z vycházky se na oddělení nevrátila a údajně volala, že se nachází v Rakovníku. Nemocnice trvá na návratu pacientky, protože přerušením poskytování zdravotní péče a pokud žena nebude brát naordinované léky, je ohroženo její zdraví nebo život,“ vysvětlila mluvčí.

Pohřešovaná je silnější postavy, vysoká 165 centimetrů, má oválný obličej, dlouhé vlnité vlasy, které nosí stažené do culíku, a hnědé oči. Popis oblečení není znám.

Policisté přijmou k hledané osobě jakékoliv informace na bezplatné tísňové lince Policie České republiky 158 nebo na kterékoliv policejní služebně.

 

PŘÍHODOVÁ HELENA

pohřešovaná žena

Datum narození 6.4.1986

Pátrání vyhlášeno 24.3.2023

Bydliště - okres KLATOVY

Nebezpečný NE

Ozbrojen NE

Nakažlivá nemoc NE

Státní příslušnost Česká republika (CZ)

Výška 158 až 160 cm

Zdánlivé stáří 35 až 40 let


Popis osoby

POSTAVA obézní

BARVA VLASŮ černé

TVAR VLASŮ vlnité

BARVA OČÍ hnědá

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24