Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Zloděj vnikl do bytu otevřeným oknem, policie shání svědky

06.12.2016 9:11

Plzeňští policisté pátrají po zloději, který vnikl do bytu Na Jíkalce otevřeným oknem. Majitelka bytu ho dokonce přistihla a pronásledovala. Pomůžete při pátrání?

Do bytu Na Jíkalce v Plzni vnikl zatím neznámý pachatel na začátku října letošního roku. Policie ale zatím případ stále vyšetřuje a zloděje, který si odnesl peněženku, nedopadla.

"Muž neznámé totožnosti využil toho, že obyvatelka jednoho z přízemních bytů bytového domu na ulici Na Jíkalce v centru Plzně kolem půl druhé ráno svůj příbytek zhruba na 15 minut opustila a ponechala okno vedoucí do obývacího pokoje pootevřené. Pachatel do okna nacházejícího se ve výšce zhruba 175 centimetrů vyšplhal a jím vstoupil do bytu," popisuje mluvčí policie Hana Štefflová.

Zloděj si z obýváku odnesl peněženku a ve chvíli, kdy zase vylézal oknem ven, všimla si ho majitelka bytu. Za prchajícím mužem sice utíkala, ale nedostihla ho.

Policie má v současné době i kamerové záznamy, které zachycují pravděpodobného pachatele. "Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří se v předmětné době pohybovali v okolí místa činu a všimli si podezřelého chování jakékoli osoby, a dále občany, kteří jsou schopni identifikovat muže zachyceného na fotografiích, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT