Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Policisté z Plzně-Doubravky zachránili život pohřešované ženě!

04.03.2013 21:10

Policisté z Plzně-Doubravky nepodcenili volání zoufalého muže a našli jeho pohřešovou a zraněnou manželku. Ženě trpělivým pátráním pravděpodobně zachránili život.  

"Pomáhat a chránit", přesně tímto policejním heslem se drželi muži zákona z plzeňské Doubravky. Díky trpělivé pomoci zřejmě zachránili pohřešované ženě život. 

Případ se odehrál minulý čtvrtek, kdy policisté z Obvodního oddělení policie Plzeň-Doubravka přijali před desátou dopolední oznámení od 42letého muže, že pohřešuje manželku. 39letá žena odešla ve čtvrtek krátce před pátou hodinou na vlak, kterým jezdí do práce v Plzni, kam nedorazila a protože nezvedala mobil, muž se obával o její život. 

Policisté hned zahájili pátrání, prohledali cestu na vlakovou zastávku i okolí, obvolali nemocnice, ovšem bezvýsledně. Po opakovaných pokusech se muž přece jen manželce dovolal, ta ale jen zmateně říkala, že je na kolejích a vidí věžičku kostela. Podle informací policejní mluvčí Markéty Fialové, doubravečtí policisté využili svých znalostí a určili možným místem železniční zastávku v Plzni na Doubravce. Tři dvoučlenné hlídky Městského ředitelství policie Plzeň spolu s psovodem a hlídkou doubraveckých strážníků, prohledávaly v kolejišti oblast ve směru jak do Plzně, tak z Chrástu do Plzně. A povedlo se! V jedné ze zatáček spatřili policisté ženu, která se malátně pohybovala v kolejišti, upadla a zůstala ležet. Policisté z obavy o její život nechali zastavit provoz vlaky, ženu odvedli z kolejiště, čímž jí zřejmě zachránili život. Zraněná byla převezena k ošetření do nemocnice.
FOTO:Ilustrační 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT