Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Divadlo J. K. Tyla chystá další americký muzikál! Vyhlašuje konkurz

06.06.2017 7:58

Jednou z premiér DJKT příští sezóny bude známý muzikál "Chyť mě, jestli na to máš". Už v červnu se rozeběhne konkurz do pěvecko-taneční a taneční company. Chcete to zkusit?

Otevření Nového divadla_QAP_foto (12)

Připravovaný muzikál "Chyť mě, jestli na to máš (Catch Me If You Can)" bude mít premiéru už v závěru letošního roku. Přípravy ale startují už nyní a divadlo tak vyhlašuje konkurz. Zájem má o muže i ženy va věku 18 až 35 let. 

"Hledáme pěvecky a pohybově nadané ženy a muže ve věku 18–35 let, vyšší vzrůst je výhodou. Zájemci si připraví libovolnou muzikálovou píseň zpívanou v češtině, s sebou přinesou hudební základ či noty a taneční úbor na choreografickou část," informovalo Divadlo J. K. Tyla.

Konkurz proběhne v neděli 18. června a v pondělí 19. června v budově Nového divadla. Zájemci se ovšem musí přihlásit s předstihem. "V případě zájmu zašlete do 16. června své CV a vámi preferovaný den konkurzu na email: lucie.wotavova@djkt.eu," upozorňuje divadlo.

Premiéra muzikálu "Chyť mě, jestli na to máš" v režii Lumíra Olšovského a choreografii Denisy Kubášové se uskuteční 2. prosince letošního roku na Nové scéně. Zkoušky odstartují v říjnu.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT