Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Prohlédněte si vzorový dům - moderní montovanou dřevostavbu firmy OKAL

07.09.2011 20:40

Také v Čechách se stávají moderní montované dřevostavby. Lidé oceňují nízké provozní náklady za energie, přitom vzhled domu se od toho běžného neliší. Přesvědčit se můžete sami v prvním vzorovém domu německé firmy OKAL v Plzni.

DSC_7285_okal_lo
DSC_7255_okal_loDSC_7262_okal_loDSC_7264_okal_loDSC_7285_okal_loDSC_7718_OKALxDSC_7733_OKALxDSC_7769_OKALxDSC_7855_OKALDSC_7873_OKALxDSC_7892_OKALDSC_7907_OKALDSC_7909_OKALxDSC_7920_OKALxDSC_7930_OKAL

Německá kvalita přichází na český trh

Výstavba prvního vzorového domu OKAL v České republice byla zahájena v březnu tohoto roku, v Plzni-Černicích, nedaleko obchodního centra Olympia. Již 10. září se budete moci procházet rodinným domem řady Exklusive FZ 98 – 110 B V6, který je dokonalým představitelem moderní architektury městských domů.

A jak bude taková procházka vypadat?

Po celou dobu prohlídky vám bude plně k dispozici odborný zástupce ze společnosti OKAL, který vás provede všemi místnostmi rodinného domu, zodpoví vaše dotazy z oblasti technologie výstavby OKAL domů a poodhalí tajemství spolehlivých a zároveň ekologických způsobů vytápění.

Každý postavený OKAL dům totiž spadá do kategorie nízkoenergetických staveb. Vynikající termoizolační vlastnosti OKAL domů zajišťuje thermopasivní stěna OKAL dosahující hodnoty koeficientu prostupnosti tepla U = 0,12 W/m2K. Pokud například srovnáme izolační vlastnosti thermopasivní stěny OKAL s běžnou zděnou stěnou, musela by být tato stěna silná skoro 3 metry. Výrazné úspory energie je dále dosaženo díky oknům se systémemtrojskel s šestikomorovým rámem s koeficientem U pouhých 0,7 W/ m2K. Každý OKAL dům je navíc možné vybavit, kromě standardních tepelných zařízení, i těmi alternativními. Touto cestou lze u OKAL domů ušetřit ještě více provozních nákladů.

Vzorový dům bude pro ukázku funkčnosti těchto alternativních tepelných zařízení vybaven řízeným větráním, solárními kolektory a tepelným čerpadlem.Řada domů „Exklusive“, ze které byl vybrán pro ukázkovou výstavbu vzorový dům, reprezentuje novou generaci ekostaveb, jejímž cílem je podporovat architekturu ve spojení s přírodou, která beze zbytku naplní všechny individuální požadavky zákazníka. Pro tuto řadu jsou charakteristické moderní čisté linie, velký prostor a luxus. Architektura Exklusive domů zcela koresponduje s hlavními myšlenkami slavné německé výtvarné školy Bauhausa představuje tak vysoce komfortní bydlení ve velkém stylu.

Exklusive FZ 98 – 110 B V6 je jedinečný rodinný dům, s celkovou obytnou plochou 195 m2, kterému dominují čistě vedené linie s velkými okenními plochami, nárožními okny, naznačeným vikýřovým štítem a předsunutým vstupním portálem. V této krásné městské vile můžete plnými doušky vychutnávat světlo i prostor. Postarají se o to velké okenní plochy, rohová okna a stropy zvýšené ze standardních 2,5 m až na výšku 2 m 80 cm. Je to ideální dům pro individualisty, i pro rodiny s dvěma nebo více dětmi. Vlevo od vchodu najdeme funkční prostory, vpravo pracovnu a za ní, přes celou šířku domu, kuchyňský a jídelní trakt a částečně oddělený obývací pokoj s arkýřem. V horním patře pak rozděluje velkoryse pojatá galerie s barem prostor pro rodiče s koupelnou od království dětí s vlastní sprchou. Přijďte se i vy přesvědčit o kvalitě, poctivé řemeslné práci a spolehlivosti profesionálního týmu odborníků a poradců společnosti OKAL!

Den otevřených dveří ve vzorovém domu 10. září

www.okal.cz

Společnost OKAL

  • Společnost OKAL je tradičním výrobcem dřevostaveb s nezapomenutelným rukopisem.
  • Jako jedna z mála současných stavebních společností se může před svými klienty prezentovat 80letým úspěšným působenímpo celé Evropě, 85 tisíci postavenými domy a 260 tisíci spokojenými zákazníky.
  • Jako jedináspolečnost v České republice poskytuje pětiletou záruku na celý dům. OKAL dům si můžete objednat též u společnosti CZ NovostavbyOlomouc s.r.o., která má výhradní zastoupení společnosti OKAL pro region Morava.
  • Základní nabídku u společnosti OKAL tvoří čtyři kategorie domů: Rodina KLASIK, Rodina PLUS, Bungalow a Exklusive.
  • V současnostinabízíme již přes 2500 typů řešení rodinných domů, které Vám rádi přizpůsobíme na míru.Všechny OKAL domy se řadí na špičku v kategorii nízkoenergetických staveb a jejich výjimečnost potvrzuje i ocenění TOP DŮM 2010.
SDÍLEJTE ČLÁNEK
EUC
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte