Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Kriminálka v Plzni jezdí v nových oktávkách - FOTKY

12.10.2016 8:38

Vozový park policie v Plzni se zase o něco rozšířil. Tentokrát ovšem nejde o klasická auta v barvách policie, ale o "utajené" oktávky, které bude využívat kriminálka. PODÍVEJTE SE!

DSC04028
DSC04028DSC04031DSC04029DSC04033DSC04032DSC04035DSC04040DSC04041

Čtveřici zbrusu nových Octavií vedení plzeňských policistů spolu s vedením města Plzně představilo přímo v sídle městského policejního ředitelství. Auta se nakoupila za peníze, které město policii každoročně poskytuje v rámci dlouhodobé spolupráce.

"Kařdoročně poskytujeme dar městskému ředitelství ve výši 500 tisíc korun. Tady je to kumulativně 1 a půl milionu korun, za které se nakoupily čtyři vozy Škoda Octavia ve velmi solidní výbavě, za velmi výhodných podmínek. Chceme podpořit i to zázemí policie na bázi vybavenosti. Je to trend, který trvá už nějakou dobu. V první fázi jsme postupně vybavili dva specializované transportéry na přepravu osob, materiálu a výzbroje," říká primátor města Martin Zrzavecký.

Nová auta budou sloužit kriminálce. V terénu ovšem budou i v rámci nejrůznějších bezpečnostních opatření, kterých v západočeské metropoli proběhne hned několik do roka.

Na finanční podporu se navíc policejní ředitelství v Plzni může těšit i v příštích letech. "Finanční prostředky už jsou dnes alokovány v rozpočtu města na příští rok, i pro další léta, takže je to trvalá záležitost. Stejně spolupracujeme i s hasičských záchranným sborem Plzeňského kraje," uzavírá primátor města.

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství