Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Známý plzeňský herec Martin Stránský oslavil kulatiny

16.02.2020 15:52

Herec s nezaměnitelný hlasem, který ztvárnil více než padesát osobitých rolí na divadelních prknech Divadla Josefa Kajetána Tyla, oslavil životní jubileum. Kolegové z divadla ho s blahopřáním překvapili rovnou dvakrát!

lok

Martin Stránský oslavil významné životním jubileum! K 50. narozeninám mu kolegové z Divadla Josefa Kajetána Tyla v Plzni, kde Stránský již několik let působí, pogratulovali rovnou dvakrát.

V sobotu 15. února před reprízou divadelního představení Zácpa mu osobně v čele s šéfkou činohry Apoleny Veldovou popřáli před plným hledištěm Nové scény.

O pár dní dříve soubor překvapil Stránského v Dobřanech při představení Enigmatické variace, ve kterém vystupuje s Janem Maléřem. Herec Martin Stránský odbržel od divadelních kolegů hodnotný dar v podobě pytle s osobními vzkazy a příslibem činů, které pro něj jednotliví kolegové vykonají.

Martin Stránský je sice rodákem z Jihlavy, v Plzni ale rozjel svoji hereckou kariéru. A jak sám říká už se cítí být Plzeňanem.

 

FOTO: DJKT

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT