Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

K teplotám nad 20 stupňů se přidá sem tam i slunečno

11.05.2017 7:01

Jarní počasí už se přece jen na nějakou dobu v regionu usídlí. Teploty budou stoupat v příštích dnech nad 20 stupňů a obloha by mohla být i polojasná, přeháňkám se ale nevyhneme.

Nebe QAp foto

Ačkoliv to nebude úplně jarní počasí s azurovou oblohou, v příštích dnech už bychom si přece jen měli užít víc opravdu jarních teplot a také slunečného nebe. Alespoň podle aktuálních týdenních výhledů ČHMÚ do 18. května.

Ve čtvrtek nás čeká jasno až polojasno, ráno ojediněle mlhy. Odpoledne a večer bude postupně od jihozápadu přibývat oblačnost a mohlo by být i zataženo. Objevit by se měl také déšť. Odpolední teploty se dostanou mezi 18 až 22 stupňů.

V pátek bude oblačno až zataženo, na většině území bude postupně pršet a místy se vyskytnou i bouřky. Večer by ale srážek i oblačnosti melo ubývat. Nejnižší noční teploty budou mezi 10 až 6 stupni, nejvyšší denní mezi 17 až 21.

Sobota bude ve znamení polojasné až oblačné oblohy. Místy se objeví přeháňky nebo bouřky a ráno ojediněle mlhy. V noci naměříme 11 až 7 stupňů, přes den 18 až 22.

Stejně tak neděle přinese oblačnou až zataženou oblohu, na většině území se bude postupně přidávat déšť nebo přeháňky a místy i bouřky. Nejnižší noční teploty budou v rozmezí 11 až 7 stupňů, denní mezi 18 až 22.

V pondělí nás čeká polojasno, přes den až oblačno a na většině území přeháňky nebo bouřky. Ráno ojediněle mlhy. Nejnižší noční teploty klesnou mezi 12 až 8 stupňů, nejvyšší denní vystoupí  znovu mezi 18 až 22.

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "Zpočátku polojasno až oblačno, místy přeháňky nebo bouřky, postupně ubývání oblačnosti a srážky jen ojediněle. Nejnižší noční teploty 10 až 5 °C. Nejvyšší denní teploty 17 až 22 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT