Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Pošlete děti na Letní golfový tábor!

31.05.2012 10:29

Letní gofový tábor se na konci prázdnin uskuteční v Hořehledech. PilsnerGolf Resort Hořehledy u Spáleného Poříčí nabídne dětem nejen golf, ale také celotáborové hry a spoustu další zábavy!

_8178290

PilsnerGolf Resort Hořehledy připravuje ve spolupráci s Českou golfovou asociací a Českým svazem golfu letní tábor s výukou golfu.

Golfový tábor se bude v Hořehledech konat od neděle 26. srpna do soboty 1. září. "Na správném táboře se nespí v postelích, takže děti budou společně ubytovány v salónku s vyhřívanou podlahou. O zázemí a stravování se postará restaurace “Pod Kokšínem“," prozradil za organizátory golfového tábora Martin Kopčák s tím, že děti budou pod nepřetržitým dozorem. "Jste na pochybách jestli Vaše dítko bude bavit každodenní golfový trénink? Pro děti je samozřejmě připraven i negolfový program v podobě celotáborové hry a spousty dalších relaxačních i vzdělávacích aktivit."

Pokud chcet mít radějí svou ratolest každý večer doma, nabízí organizátoři možnost každodenního dojíždění na tábor, cena se pak ze 4 500 korun snižuje n 4 000 korun. Termín závazné rezervace na tábor je do 15. července 2012.

Rezervace přijímá a případné dotazy rád zodpoví Martin Kopčák na e-mailu: mkopcak@golf-horehledy.cz nebo na tel. 775 012 892.

Více o PilsnerGolf Resortu Hořehledy najdete na www.golf-horehledy.cz.

Ilustrační foto PilsnerGolf Resort Hořehledy

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství