QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Plzeňští házenkáři těsně podlehli Karviné

15.05.2011 14:18

Ve velmi vyrovnaném zápase nakonec Karviná uhájila velmi těsné vítězství 23:22 a bodově tak dosáhla na Zubří, které padlo s Lovosicemi. Plzni budou drahocenné body chybět.

Plzeňští házenkáři padli  v sedmém kole nadstavby nejvyšší házenkářské soutěže na půdě tabulkově čtvrté Karviné velmi těsným výsledkem 22:23.

Po remíze s lídrem tabulky skupiny o 1. - 6. místo Lovosicemi, kdy měla Plzeň šanci sebrat soupeři všechny body, nakonec přibyla jen remíza. Plzeňané si tak věřili na Karvinou, která v tabulce reprezentovala náskok pouhých tří bodů.

Vedle toho vítězství ve vzájemném zápase s Plzní bylo důležité i pro Karvinou. "Pokud chceme medaili, musíme vyhrát. Po nedávných porážkách v Plzni máme zvýšenou motivaci vrátit vše soupeři i s úroky. Nemusím snad zdůrazňovat, že nahoru se posuneme jen po vítězstvích, nikoliv po porážkách. Snad nám k dobrému výkonu pomohou i diváci a my se jim odměníme kvalitním výkonem," uvedl před zápasem trenér Karviné Martin Kostelník.

Ve velmi vyrovnaném zápase měli finálně navrch skutečně hráči Karviné. Už o poločase odcházeli do kabin za vedoucího stavu 14:11 pro domácí. Ten se Plzeň snažila postupně stahovat, a tak závěr vzájemného utkání byl skutečně dramatický. Karviná nakonec uhájila těsnou výhru 23:22 a bodově tak dosáhla na třetí Zubří, které padlo v Lovosicích.

HCB OKD Karviná - SSK Talent M.A.T. Plzeň – 23:22

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24