Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Velikonoce se budou slavit i v Bukovci

17.04.2014 13:14

K řadě velikonočních akcí po regionu se připojí také hospůdka U Soptíka v Plzni Bukovci. Na neděli a Velikonoční pondělí se chystají Jehněčí hody s pomlázkou.

a1

Velikonočními akcemi se bude v těchto dnech v regionu jen hemžit. Hned dvoudenní oslavy jara si nachystali v Plzni v Bukovci v hospůdce U Soptíka. Tam se připravují na 20. a 21. dubna Jehněčí hody s pomlázkou.

Velikonoce sebudou v těchto dnech slavit na řadě míst po celém regionu. Výjimkou nebude ani hospůdka U Soptíka v plzeňské, Bukovci. Tam oslavy jara proběhnou 20. a 21. dubna.

"Vše začne nedělním odpolednem, které bude určené i pro nejmenší, kteří si mohou společně se svými rodiči a prarodiči vyzkoušet malování velikonočních vajíček a pletení pomlázek. Následně se večer bude v sále konat zábava s country kapelou MHS. Před vystoupením, k večeři se už začnou podávat jehněčí speciality. Vyhlášena bude také soutěž o nejlepší velikonoční nádivku, které se může zúčastnit každý, kdo se bude chtít pochlubit se svým kulinářským uměním. Druhý den akce bude pokračovat obědem ve staročeském, velikonočním stylu a lidovou zábavou s harmonikářkou Jaroslavou Smolovou," láká na dvoudenní akci bukovecké hospůdka.

Velikonoční akce jsou v Plzeňském kraji momentálně v plném proudu a nadcházející víkend budou vrcholit. další tipy, kam vyrazit za tradičními velikonočními oslavami najdete v článku Velikonoční akce v Plzeňském kraji .

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství