Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Lucie Bílá vystoupí v Domažlicích, musela přidat koncert!

25.02.2012 18:18

V pondělí 27. února vystoupí v Domažlicích Česká slavice Lucie Bílá v doprovodu Petra Maláska. O její koncert byl tak velký zájem, že dokonce musela přidat jeden koncert, ten původní byl okamžitě vyprodán!

Lucie-Bila-2007-03

V Domažlicích vystoupí v pondělí 27. února populární zpěvačka a Česká slavice Lucie Bílá. Koncert měl původně být jeden od 19:30 hodin, ale vzhledem k okamžitému vyprodání vstupenek musela zpěvačka přidat ještě jeden!

Koncert Lucie Bílé s klavírním doprovodem Petra Maláska byl vyprodaný tak rychle, že se pořadatelé dohodli s Českou slavicí na přídavku. A tak se domažlické publikum dočká "dvojáku“ – před koncertem začínajícím v půl osmé přibyl totiž koncert se začátkem už v pět hodin odpoledne. Volné vstupenky na koncert v 17 hodin jsou k dispozici v Městském informačním centru.

Pozor ale, pokud už máte vstupenku na večerní koncert, nevyměňují se!

Lucie Bílá začínala jako mladá rockerka s Arakainem a Vitacitem. V osmdesátých letech si jí všiml producent Petr Hannig, který pro ni napsal první hity. Největším úspěchem pro naši zlatou slavici byl však příchod muzikálů, kde zazářila v Bídnících, Draculovi nebo Krysaři. Stejně tak mají velký úspěch její sólové desky, na kterých spolupracuje s autorskou dvojicí Osvaldová - Soukup.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT