Zábava, adrenalin a nevšední zážitek? Vydejte se za dobrodružstvím do Rokycan

17.08.2023 14:59

Chcete se vydat do Rokycan na výlet? Prozkoumejte centrum města, objevte válečné stroje, které si zahrály i ve filmech a okořeňte ho adrenalinovým zážitkem na čyřkolkách!

ctyrkolky-rokycany

Rokycany si rozhodně zaslouží vaši pozornost. Turisté ocení krásné náměstí, mariánský sloup, kostel Panny Marie Sněžné, zbytky městských hradeb i okázalou radnici. Pokud chcete však váš výlet do Rokycan okořenit, vydejte se do muzea vojenské techniky, které vás vtáhne do jiného světa a na pořádný adrenalinový zážitek na čtyřkolkách. Zábava zaručena!

Na okraji Rokycan v bývalých kasárnách raketového pluku se nachází největší nestátní vojenské muzeum v České republice – Muzeum na demarkační linii. Věděli jste, že filmové válečné legendy často pocházejí z Rokycan? V muzeu naleznete na 190 kusů vojenské plně pojízdné techniky, některé kusy si zahrály i ve filmech, a to například v nezapomenutelncýh snímcích Na západní frontě klid, Kolja, Obecná škola, Zdivočelá země nebo Vyprávěj.

Mnohé z vystavovaných exponátů jsou skutečnými unikáty a to v celosvětovém měřítku. Můžeme jmenovat např. jediný ze dvou dochovaných exemplářů velitelského vozu pro vyšší důstojníky na světe - automobil Škoda Superb 903, jediný dochovaný exemplář četnického přepadového autokaru Walter z roku 1926, motocykl ČZ 350 a velmi vzácný motocykl Praga BD 500 se sidecarem z roku 1928.

O letních prázdninách je otevřeno denně, vždy od 9 do 17 hodin. V září je otevřeno jen o víkendech ve stejných časech. Vnitřní i vnější expozice jsou volně přístupné bez průvodce.

Návštěva Muzea na demarkační linii ve vás vzbudí touhu po dobrodružství. Tu zaručeně ukojí adrenalinová jízda na čtyřkolkách, kterou vám zajistí nedaleká půjčovna.

Půjčovna čtyřkolek Rokycany

Chcete na výletě do Rokycan zažít i pořádný adrenalin a zábavu? Vydejte se do Půjčovny čtyřkolek Rokycany a zažijte neopakovatelný zážitek!

„K dispozici máme tři čtyřkolky pro dospělé CFMOTO Gladiator X520 a dvě dětské Kayo 70 a Buffler 125. Pro děti od 6 let jsou připraveny dvě tratě podle jejich zručnosti. Pro dospělé je připravená parádní offroadová trať plná bahna,“ říká majitel půjčovny Tomáš Merta.

Na čtyřkolce jste nikdy neseděli, ale chtěli jste si to vždycky vyzkoušet? Pak neváhejte! V Rokycanech se o vás postarají, vše potřebné vám půjčí i vysvětlí. O zábavu a bahno rozhodně nebude nouze. „Jezdci od nás vždy odchází spokojení a špinaví od bahna,“ směje se Tomáš Merta. „Jak my říkáme, od bahna od hlavy až k patě rovná se úsměv od ucha k uchu. To platí a obzvláště u dětí.“

Do Půjčovny čtyřkolek v Rokycanech můžete vyrazit i v případě, že už jezdit umíte, nebo se rozhodujete čtyřkolku teprve pořídit. „Pokud se někdo rozhoduje, zda si chce pro sebe nebo pro své dítě koupit čtyřkolku, u nás má možnost stroje vyzkoušet a zjistit, zda je to pro něho nebo jeho dítě vhodné,“ dodává majitel půjčovny.

Sezóna Půjčovny čtyřkolek Rokycany je od května do září. V měsících květen, červen a září se jezdí pouze o víkendech od 09:00 do 17:00. V červenci a srpnu můžete vyrazit na čtyřkolky každý den od 09:00 do 17:00. „Vždy je potřeba zavolat minimálně den předem a zjistit, zda máme volno a zda jezdíme,“ upozorňuje Tomáš Merta. „Těšíme se na vás! Bahnu, adrenalinu a čtyřkolkám zdar!"

Půjčovna čtyřkolek Rokycany

www.ctyrkolky-rokycany.cz

Štáhlavská 1284
337 01 Rokycany

Tel: +420 776 584 486
Email: CtyrkolkyRokycany@seznam.cz
Sociální sítě: Facebook

 

foto ctyrkolky-rokycany.cz, vojenskemuzeumrokycany.cz

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT