QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Tip na výlet pro zamilované: Ve Vochově je valentýnská výzdoba – FOTKY

16.02.2024 12:38

Valentýn už je sice minulostí, ale víkend se blíží, a tak přinášíme tip na výlet pro zamilované. Po roce se opět ve Vochově totiž objevila valentýnská výzdoba. Pokud se chcete na místo vydat, pospěšte si.

Vochov valentýnská výzdoba_0224_FB Sdružení občanů Vochova (5)
Vochov valentýnská výzdoba_0224_FB Sdružení občanů Vochova (5)Vochov valentýnská výzdoba_0224_FB Sdružení občanů Vochova (1)Vochov valentýnská výzdoba_0224_FB Sdružení občanů Vochova (2)Vochov valentýnská výzdoba_0224_FB Sdružení občanů Vochova (3)Vochov valentýnská výzdoba_0224_FB Sdružení občanů Vochova (4)Vochov valentýnská výzdoba_0224_FB Sdružení občanů Vochova (6)Vochov valentýnská výzdoba_0224_FB Sdružení občanů Vochova (7)

„Letos jsme opět ve Vochově připravili pro zamilované valentýnskou dekoraci. Oproti loňsku přibyl fotokoutek a skulptura se srdcem, do kterého mohou lidé vhazovat vymalované kamínky,“ říká Eliška Svejkovská, starostka obce Vochov.

Zájemci mohou místo navštívit až do neděle. „Do konce týdne se můžete přijít pokochat valentýnskou výzdobou, vyfotit se se svými milými nebo si vyzdobit zamilovaný kamínek,“ zve starostka.

Vydejte se na procházku i vy a zažijte neopakovatelnou romantickou atmosféru.

Foto FB Sdružení občanů Vochova

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT