Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Fotku na řidičák získate nyní už přímo na úřadě

12.05.2011 9:28

Pokud potřebujete nový řidičák, máme pro vás dobrou zprávu. Při podání žádosti o doklad ušetříte cestu k fotografovi, přímo na úřadě se totiž můžete nechat vyfotit.

Ušetříte čas a cestu k fotografovi, pokud si chcete nechat udělat nový řidičák. Od května se totiž budete moci nechat vyfotit přímo na úřadě, kde o řidičák žádáte.
Nechat se vyfotit můžete nyní přímo v budově odboru registru vozidel a řidičů  na Koterovské ulici 162. Pořídit si tzv. průkazovou fotografii, která je povinnou součástí žádosti, umožňuje magistrát ve snaze ulehčit občanům obstarávání si všech potřebných podkladů pro vydání nebo výměnu řidičského průkazu.

"Zřízení služby umožňující pořídit si průkazovou fotografii přímo na místě se nám již velmi osvědčilo v rámci kampaně na výměnu starších řidičských průkazů, kterou jsme organizovali na podzim loňského roku v plzeňských nákupních centrech. Na tuto službu jsme zaznamenali velmi pozitivní ohlasy, a proto jsme rádi, že se ji podařilo zavést i na Koterovské 162. Je to další vstřícný krok směrem k občanům města," uvedl ředitel úřadu správních agend magistrátu Petr Triner.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT