Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

29.05.2024 20:44

Vážná dopravní nehoda u obce Holovousy na severním Plzeňsku

Na místo letěl vrtulník! Zasahují všechny složky IZS

Policie řeší krádež v Globusu! Zveřejnila ZÁZNAMY Z KAMER

29.06.2017 13:26

Policie šetří krádež kabelky, která se ztratila ženě při nákupech v Globusu. Policie teď shání svědky, kteří by poznali ženu na záznamech z kamer.

Ke krádeži došlo 20: června letošního roku a škoda je celkem vysoká. Podle policie se pohybuje až okolo 16 tisíc. V souvislosti s vyšetřováním shání policie svědky.

"Zatím neznámý pachatel nebo pachatelé měli dne 20.6.2017 krátce po sedmnácté hodině využít nepozornosti poškozené ženy, která v oddělení zeleniny měla v nákupním košíku umístěnou kabelku. Pár minut stačilo na to, aby krádeží látkové kabelky, ve které byly osobní doklady, platební karta, finanční hotovost, mobilní telefon a dioptrické brýle, vznikla poškozené škoda ve výši 16.000 korun," říká mluvčí policie Markéta Fialová.

Policie má nyní záznamy z bezpečnostních kamer. Na nich je vidět žena, která vešla do obchodu před pátou odpoledne bez kabelky, za zhruba dvacet minut už kabelku měla. Navíc kabelku, kterou okradená žena jasně poznala. Policie teď shání svědky, kteří by ženu ze záznamů poznali, o spolupráci. "Žádáme všechny občany, kteří by mohli ženu zachycenou na kamerovém záznamu identifikovat, ať se obrátí na nejbližší služebnu Policie České republiky, nejlépe přímo na obvodní oddělení Třemošná nebo volají tísňovou linku 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství