Domažlická knihovna připravila zajímavou čtenářskou výzvu!

27.03.2023 17:58

Patnáct knih z vybraných tematických okruhů mají za úkol přečíst zájemci o účast v nové soutěži, kterou připravila knihovna v Domažlicích. Zapojíte se?

knihovna

Městská knihovna Boženy Němcové v Domažlicích připravila pro své čtenáře zajímavou výzvu. „Cílem je přečíst 15 vámi zvolených knih na námi vybraná témata. Výzva je určena pro dospělé i dětské čtenáře. Všichni, kdo výzvu zdárně a včas dokončí, dostanou drobnou cenu a vylosovaný výherce ještě knižní odměnu,“ uvádí knihovna.

Jaká zajímavá témata knihovna připravila? Pokud se do výzvy zapojíte, budete muset do archivu zapsat přečtenou knihu, která má na obale strom. Další výzvou může být kniha, jejíž autor je mladší 40 let nebo kniha, která má více než 400 stran. Zajímavou výzvou může být i kniha, kterou vám dá ke čtení někdo z rodiny. Pro děti jsou vymyšlená jiná témata.

Termín pro splnění je dostatečný. Soutěž končí až v lednu příštího roku. Čtenáři tak mají dostatek času se do soutěže zapojit a přečíst všech 15 knih. „Po přečtení všech knih a vyplnění formuláře je potřeba ho odnést zpět do knihovny, a to do 5. 1. 2024,“ uvádí knihovna v Domažlicích.

Formulář naleznete zde. Pokud se do soutěže nezapojíte, formulář vám může posloužit jako inspirace. Knihomolové, mrkněte na to.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24