Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

U Košuteckého jezírka se chystá pouť! K dispozici budou i lodičky

26.04.2018 12:48

Do parku u Košuteckého jezírka v Plzni můžete už v pátek vyrazit na pouť. U jezírka budou vonět buřty, připravený bude bohatý program a vyjet si můžete i na lodičkách.

3

V Plzni se už v závěru týdne odehraje další pouť. Tentokrát jsou zvané hlavně rodiny s dětmi ke Košuteckému jezírka. Chystá se další ročník Poutě u Andělíčka. Chybět nebudou soutěže pro děti, živá hudba, občerstvení a spousta zábavy.

Pouť u Andělíčka proběhne v pátek 27. dubna u Košuteckého jezírka. K dispozici budou vyjížďky na koních, skákací hrad, soutěže pro deti a přichystaná bude také půjčovna lodiček.

Během odpoledního programu nebude navíc chybět živá hudba a kromě klasického občerstvení bude připravené i opékání buřtů. Pouť potrvá od 14 do 18 hodin.

Andělíček je s Košuteckým jezírkem neodmyslitelně spjatý. Originál sochy ležel dlouhá léta na dně jezírka. V roce 2013 byla socha vyzvednuta a její kopie byla umístěna na původní místo, kde socha v minulosti stávala. Dlouho se ale slávě netěšila, protože se stala terčem vandalů. Musela se tedy opravit.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství