Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

09.06.2024 21:58

Nehoda na silnici ve Spáleném Poříčí

POZOR! Neprůjezdná komunikace
Kvůli havárii auta do sloupu jsou dráty vysokého napětí na zemi. Neprůjezdná komunikace na obec Hvížďalka, hlavní komunikace ze Spáleného Poříčí na Těnovice je průjezdná.

Farmářské trhy v Plzni mají před sebou letošní derniéru

13.12.2017 7:58

Farmáři v tomto týdnu opět obsadí náměstí Republiky v Plzni, v letošním roce to ale bude naposledy. Fanoušci trhů se mají znovu na co těšit. Čtěte podrobnosti!

FOTO_ Jaroslav Kreisinger (91)

Poslední letošní farmářské trhy v Plzni se odehrají v sobotu 16. prosince v tradičním čase, tedy od 8 do 12 hodin. Organizátoři slibují opět pestrou nabídku nejrůzunějších dobrot.

"V sobotu vás opět oblaží parádními dobrotami Dog´n´Roll food truck. Bude se podávat Krémová čočková polévka s italskou sušenou slaninou Pancettou, Smoke dog (klobáska salssiccia, karamelizovaná cibulka, chipotle hořčice, slanina, mléčná brioška), Chimichanga - pečená jablka s pomeranči, brandy, medem a krémovým sýrem, zabalená v tortille, smažená a obalovaná ve skořicovém cukru," lákají organizátoři.

Chybět nebude ani sezónní zelenina, uzenářské výrobky nebo pekařské lahůdky. Krom farmářských trhů mohou zájemci na náměstí zavítat stále ještě i na Vánoční trhy, které probíhají až do 23. prosince.

Farmářské trhy se tímto víkendem rozloučí, znovu se vrátí v prvním čtvrtletí roku 2018.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT