Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Náměstí v Plzni se proměnilo v televizní studio! Máme fotky

27.09.2014 13:48

Plzeňské náměstí Republiky obsadil štáb televize Prima. Během víkendu se budou zprávy vysílat v rámci projektu "Prima jede za vámi" právě z centra Plzně. Podívejte se na fotky z příprav!

Přípravy vysílání FTV Prima_QAP_foto (4)
Přípravy vysílání FTV Prima_QAP_foto (1)Přípravy vysílání FTV Prima_QAP_foto (2)Přípravy vysílání FTV Prima_QAP_foto (4)Přípravy vysílání FTV Prima_QAP_foto (5)Přípravy vysílání FTV Prima_QAP_foto (6)Přípravy vysílání FTV Prima_QAP_foto (11)Přípravy vysílání FTV Prima_QAP_foto (13)

Oba víkendové dny budou v centru Plzně ve znamení vysílání televize Prima. V rámci akce Prima jede za vámi se budou zprávy v sobotu i v neděli večer vysílat z plzeňského náměstí Republiky. Štáb se v centru města usídlil v sobotu dopoledne.

Mobilní studio Zprávy FTV Prima začalo vyrůstat už během rána a na náměstí se objevilo o pódium, kde bude probíhat doprovodný program. Večer pak bude televize odvysílá zprávy naživo přímo z náměstí. Moderovat budou Klára Doležalová a Karel Voříšek.

"Mám za sebou už tři zastávky. Byl jsem v Mikulově, Pardubicích a Ostravě. Plzeň je čtvrté město, na které se moc těším. Doufám, že atmosféra bude opět skvělá a náměstí plné,“ říká Karel Voříšek, který Zprávy FTV Prima moderuje právě s Klárou Doležalovou.

"Na Plzeň a Plzeňany se moc těším, vím ještě z dob své herecké kariéry, že je tam báječné publikum a jsou tam moc fajn lidé. Doufám, že jich přijde co nejvíc a že nám bude přát počasí,“ dodává moderátorka.

Chybět nebude během sobotního i nedělního odpoledne doprovodný program. Na náměstí budou hvězdy televize Prima, které diváci znají z nejrůznějších pořadů a seriálů. Program vypukne během obou dnů v 15 hodin. V sobotu 27. září vystoupí Děti ráje nebo Marek Ztracený, v neděli 28. září pak Kamila Nývltová a skupina Queenie. Podpisy pak budou rozdávat herci seriálu Svatby v Benátkách, mimo jiné i modelka Andrea Verešová.

FOTO: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství