Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Cizinec chtěl ujet z úřadu na kradeném kole! Čeká ho vyhoštění

04.10.2016 10:11

Nepovedená krádež kola vyjde 20letého mladíka pořádně draho. Úředníci ho zadrželi krátce po tom, co chtěl ukrást kolo na úřadu centrálního obvodu v Plzni.

FOTO_Městská policie Plzeň

Daleko se tak teprve 20letý Slovák nedostal. Na místo totiž okamžitě zamířila i hlídka strážníků. Celá událost navíc dostala další rozměr ve chvíli, kdy se ukázalo, že mladík má s našimi zákony velké problémy.

"Na městskou policii se včera odpoledne obrátil pracovník úřadu kvůli zadržení podezřelého muže z krádeže jízdního kola. Muže si všiml, když odcházel s kolem, které mu nepatřilo, k výtahu. Mladý muž se na místě posléze strážníkům doznal, že kolo chtěl skutečně odcizit, a to proto, aby se mohl rychleji pohybovat po cestě," popsala mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

Hned po zadržení strážníky začala záležitost nabírat další obrátky a začalo to tím, že mladík u sebe neměl doklady. Další cesta tak vedla na cizineckou policii. "Tam se ukázalo, že se na území České republiky opakovaně dopouští trestné činnosti, proto s ním bylo zahájeno správní řízení o vyhoštění. Za přestupkové jednání udělili strážníci dvacetiletému muži původem ze Slovenska blokovou pokutu v maximální výši," dodává mluvčí městské policie.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT