Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Šlágr kola! Plzeň prohrála se Spartou

30.09.2023 20:13

Viktoriáni zamířili v sobotu 30. září na Letnou, kde se utkali v lize s dosud neporaženou Spartou. Šlágr kola odstartoval v 18 hodin. Do brány Plzně se postavil znovu Jindřich Staněk.

fc viktoria sparta

Sprcha pro Plzeň přišla hned na začátku utkání. Jen dvě minuty hry stačily Spartě na to, aby se dostala do vedení. Branku si připsal Qazim Lazi. O deset minut později už byl Staněk znovu v těžké pozici, velkou šanci na další branku měla Sparta ve 12. minutě.

První poločas přinesl ještě velmi dramatické situace. Ve 26. minutě Viktroka vyrovnala, jenže stav 1:1 netrval dlouho. Blesková odpověd Sparty přišla v další minutě. Tím ale branky nekončily, ve 30. minutě Viktorka opět vyrovnává. Jenže z vyrovnávacího gólu se Plzeň neradovala dlouho. Rozhodčí po shlédnutí videozáznamu plzeňskou branku odvolal kvůli hře rukou. Po prvním poločase tak vedla Sparta 2:1.

Druhý poločas už byl na branky chudý. Znovu se opakovala situace s neuznanou brankou, tentokrát pro domácí. V 84. minutě minutě se radovala Sparta potřetí. Po dlouhém autu Sadílka nakonec dotlačil balon do branky viktoriánů Sørensen. Jenže před vstřelením branky zahrál rukou dánský obránce a branka nakonec opět neplatila.

Viktorka sice v závěru na soupěře tlačila, ale ani závěrečný nápor vyrovnání nepřinesl. Z Letné tak Viktorka odjela bez bodu.

AC Sparta Praha - FC Viktoria Plzeň 1:2 (1:2)

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství