Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Dopravní nehoda motorkáře mezi Plzní a Nepomukem. Na místo letěl vrtulník - FOTKY

12.06.2023 8:47

V pondělí 12. června došlo před sedmou hodinou ranní ke srážce motocyklu a osobního automobilu na jižním Plzeňsku. Na místě zasahovaly všechny složky IZS.

oaxmoto_Měcholupy_0623_HZSPK (2)
oaxmoto_Měcholupy_0623_HZSPK (2)oaxmoto_Měcholupy_0623_HZSPK (1)

V obci Měcholupy došlo ke střetu osobního automobilu a motocyklu. Na místě je zraněna jedna osoba. Komunikace 20/l bude delší dobu uzavřena,“ informoval o nehodě Petr Poncar, mluvčí hasičů. Provoz je v místě nehody řízen kyvadlově dopravní policií.

Pro zraněného motorkáře letěl vrtulník. „Záchranáři na místě ošetřili muže, motorkáře ročník 1968. Utrpěl středně těžké zranění, při vědomí byl transportován cestou LZS na emergency FN Lochotín,“ informovala Mária Svobodová, mluvčí záchranné služby.

Řidička osobního automobilu dle prvotních informací nedala motorkáři přednost. „Na silnici I/20 před obcí Měcholupy dle prvotních skutečností nedala řidička (ročník 1967) s OA Hyundai přednost v jízdě motorkáři (ročník 1968), který jel ve směru od Plzně. Motorkář skočil po střetu v pravém silničním příkopu, utrpěl zranění a byl letecky transportován do nemocnice k lékařskému ošetření. Vzhledem ke zranění byl u motorkáře nařízen odběr krve a u řidičky byl alkohol vyloučen dechovou zkouškou," uvedla Eva Červenková, mluvčí policie.

Foto HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství