Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Lucie Vondráčková a Dan Dobiáš se sešli na natáčení klipu v Plzni - FOTKY a VIDEO!

31.07.2020 8:12

V Plzni se odehrálo natáčení nového videoklipu Lucie Vondráčkové a Dana Dobiáše k 17 let staré písničce Jen se směj. Natáčelo se na několika místech včetně Luftovy zahrady.

 

IMG_0070
IMG_0025IMG_0006IMG_0032IMG_0051IMG_0066IMG_0068 (4)IMG_0072IMG_0076IMG_0078IMG_0134IMG_0139IMG_0070IMG_0147IMG_0157IMG_0159IMG_0162IMG_0173IMG_0187IMG_0189

Písnička Jen se směj se stále po letech hraje, fanoušci se často ptali na klip. A ten se za několik měsíců objeví, jak říká plzeňský muzikant Dan Dobiáš. "Já už ani nevím, proč jsme to tehdy nestihli dotočit. Pořád bylo plno práce, nedokázali jsme se sejít, pak se Lucka na několik let odstěhovala mimo republiku, tak jsme se ani nevídali. Ale teď jsem rád, že to dáme. Já myslím, že i když je to po mnoha letech, že to vůbec nevadí, že je vlastně fajn, že se ta písnička za ty roky neoposlouchala a konečně došlo i na klip,“ dodává Dan Dobiáš s tím, že úžasný text před lety napsala přímo Lucčina maminka Hanka.

Lucie Vondráčková se na natáčení těšila. "Dopředu jsem vůbec netušila, co se bude dít, jen to, že se snad budu houpat na houpačce a chodit parkem. Nechám vše na režisérovi a jeho týmu, věřím jim. Něco jiného by bylo, kdybych si ten klip připravila já, to bych nikoho neposlouchala,“ smála se křehká zpěvačka Lucie Vondráčková.


Setkání s Danem Dobiášem v Lucce vyvolalo spoustu vzpomínek. "My se fakt známe asi dvacet let, potkali jsme se v muzikálu Starci na chmelu. A když mi teď volal, jestli ten klip natočíme, tak jsem se smála, že je to přece moc stará věc. Ale pak jsem si tak šla pěšky po Praze, sluchátka na uších a tu písničku jsme si pustila. A najednou si tak říkám, že to je vlastně ještě pořád dobrá věc, a že bychom do toho fakt měli jít a teď tedy už na tom pracujeme,“ dodala Lucie Vondráčková.

Klip natáčí mladý režisér Alexandr Sedláček. "Měl jsem za úkol od studia All 4 Bands vymyslet takový letní klip, řekl jsem si, proč ne, a šel jsem do toho a točíme. V klipu kromě obou zpěváků uvidí diváci také krásná místa města Plzně. Například zdejší Luftovu zahradu, která je opravdu nádherná, ale také další části města, kam se postupně přemístíme,“ řekl za celý tým Alexandr Sedláček.

 

Foto a video: Martina Sihelská

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství