Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Vyhrožoval sebevraždou! Pro záchranku si došel přímo na stanici

07.01.2014 8:09

Záchranáři ve Stříbře mají za sebou ne zrovna pěkný zážitek. Po tom, co chtěl lékař pomoct muži, který hrozil sebevraždou, zaútočil zoufalec i na něj. Nakonec skončil na záchytce.

IMG_7043

Záchranka ve Stříbře na Tachovsku má za sebou poměrně kuriozní drama. Přímo na stanici zdravotníků přišel zoufalý muž s tím, že chce spáchat sebevraždu. Nakonec ale slovně zaútočil na lékaře a agresivita se u něj stupňovala. Nakonec 35letý muž skončil na záchytce.

Záchranáři ve Stříbře na tachovsku mají za sebou celkem netradiční návštěvu. přímo na stanici za nimi dorazil muž a hrozil, že se zabije. "Policisté přijali oznámení o tom, že se v budově záchranné služby nachází pacient, který nejprve žádal o pomoc s tím, že má deprese a chce ukončit život. Následně však začal slovně napadat lékaře. Poté, co přijela policejní hlídka na místo, 35letý muž byl agresivní a i nadále pokračoval ve slovním napadání, a to i přesto, že jej policisté opakovaně vyzvali, aby svého jednání zanechal," popisuje následný zásah policistů jejich mluvčí Dagmar Jiroušková. 

Policisté nakonec muže odvezli na služebnu a nechali ho "dýchnout". Zkouška ukázala skoro 2 promile alkoholu. "Muž byl s ohledem na svůj značně podnapilý stav a po konzultaci s lékařem eskortován do protialkoholní záchytné stanice. V opačném případě by byl převezen do psychiatrické léčebny," uzavírá mluvčí policie s tím, že celá věc skončí šetřením přestupku proti veřejnému pořádku a přestupku proti občanskému soužití.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství