Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Děti si poměří své síly na Škodaland Race Junior. Čeká je trať plná překážek

18.06.2024 13:10

I v tomto roce se můžete těšit na oblíbený závod v plzeňském Škodalandu. Připravena je rozmanitá trať se spoustou překážek.

pozvánka Škodaland Race Junior_0624_ŠRJ (1)
pozvánka Škodaland Race Junior_0624_ŠRJ (1)pozvánka Škodaland Race Junior_0624_ŠRJ (5)pozvánka Škodaland Race Junior_0624_ŠRJ (3)pozvánka Škodaland Race Junior_0624_ŠRJ (4)pozvánka Škodaland Race Junior_0624_ŠRJ (2)

Škodaland Race Junior je běžecký závod v nerovnoměrném terénu, který je doplněný rozmanitými překážkami, chybět nebude ani vodní příkop. Závod prověří fyzickou zdatnost, ale také psychickou odolnost závodníka.

Letošní již 7. ročník oblíbeného dětského běžeckého závodu odstartuje v neděli 23. června 2024. Nejmladší závodníci vyběhnou na trať v 11:00 hod. A i letos je na co se těšit!

Akce je zaměřena na děti ve věku od 4 do 13 let a rozdělena je do jednotlivých kategorií. Délka trasy je cca 1 700 m. Závodníkům bude měřen čas, v každé kategorii pak budou odměněni 3 nejlepší chlapci a 3 dívky.

Velkou motivací pro letošní účastníky závodu je novinka v podobě výzvy - Překonej nejlepší čas vítěze z minulého roku.

„Ten, kdo uběhne trať závodu v lepším čase než loňský vítěz Tomáš Minařík, získá od partnera závodu voucher na nákup zboží v hodnotě 3000 Kč. Přijďte překonat čas 05.19,4 min a utraťte svoji výhru v Decathlonu,“ říká Michal Boháček, jeden z organizátorů závodů.

Akce Škodaland Race Junior je určena rodinám s dětmi i volně příchozím divákům a fandům, kteří mají vstup zdarma. Kromě samotného závodu je připraven i doprovodný program. Děti se mohou těšit například skákací hrad, různé soutěže, vystoupení a další.

Registrace do závodu a další informace naleznete ZDE.

Foto ŠRJ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Plus vyměňte