Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Becher klub oslavil 20. narozeniny - FOTKY!

26.05.2014 13:42

Neuvěřitelných dvacet let slavil klub podnikatelů Becher´klub. Oslava proběhla na Statku v Mirošově a nesla se ve staročeském duchu. Přinášíme fotky.

Mirošov Becher klub (53)
Mirošov Becher klub (1)Mirošov Becher klub (2)Mirošov Becher klub (3)Mirošov Becher klub (4)Mirošov Becher klub (5)Mirošov Becher klub (6)Mirošov Becher klub (8)Mirošov Becher klub (9)Mirošov Becher klub (10)Mirošov Becher klub (12)Mirošov Becher klub (13)Mirošov Becher klub (14)Mirošov Becher klub (15)Mirošov Becher klub (16)Mirošov Becher klub (17)Mirošov Becher klub (18)Mirošov Becher klub (19)Mirošov Becher klub (20)Mirošov Becher klub (21)Mirošov Becher klub (23)Mirošov Becher klub (24)Mirošov Becher klub (25)Mirošov Becher klub (26)Mirošov Becher klub (27)Mirošov Becher klub (28)Mirošov Becher klub (29)Mirošov Becher klub (30)Mirošov Becher klub (31)Mirošov Becher klub (32)Mirošov Becher klub (33)Mirošov Becher klub (34)Mirošov Becher klub (36)Mirošov Becher klub (37)Mirošov Becher klub (38)Mirošov Becher klub (39)Mirošov Becher klub (40)Mirošov Becher klub (41)Mirošov Becher klub (42)Mirošov Becher klub (43)Mirošov Becher klub (44)Mirošov Becher klub (45)Mirošov Becher klub (46)Mirošov Becher klub (47)Mirošov Becher klub (48)Mirošov Becher klub (49)Mirošov Becher klub (50)Mirošov Becher klub (51)Mirošov Becher klub (52)Mirošov Becher klub (53)Mirošov Becher klub (54)Mirošov Becher klub (56)Mirošov Becher klub (57)Mirošov Becher klub (58)Mirošov Becher klub (59)Mirošov Becher klub (60)Mirošov Becher klub (61)Mirošov Becher klub (63)Mirošov Becher klub (65)Mirošov Becher klub (66)Mirošov Becher klub (67)Mirošov Becher klub (70)Mirošov Becher klub (71)Mirošov Becher klub (72)Mirošov Becher klub (73)Mirošov Becher klub (74)Mirošov Becher klub (75)Mirošov Becher klub (76)Mirošov Becher klub (77)Mirošov Becher klub (78)Mirošov Becher klub (79)Mirošov Becher klub (82)Mirošov Becher klub (83)

Je to až neuvěřitelné, plzeňský klub podnikatelů Becher´klub oslavil už 20. narozeniny. Když se před dvaceti lety začali podnikatelé scházet v bývalém DK Inwest v prostorách zvaných Becher´klub, nikdo netušil, že začíná tak dlouhá tradice.

Za ta léta prošlo klubem kolem pětistovky podnikatelů. Některé firmy už zanikly, někteří členové bohužel už nejsou mezi námi.... historie se ale píše dál a Becher´klub oslavil 20. narozeniny. A největší díky za to patří předsedsedovi klubu Josefu Klimtovi a samozřejmě i samotným členům. Zvláště těm letitým, kteří jsou v klubu už neuvěřitelných dvacet let.

Tradičně se také na narozeniny klubu vyjíždí mimo Plzeň, tentokrát to bylo na Statek do Mirošova. Oslava se nesla ve staročeském duchu. Vypraven byl z Plzně do konce autobus. Ti, co pozvánku nečetli dokonce, tak jako soudce Jiří Šilhavý ho sice zmeškali, ale ostatní se pohodlně dovezli až na místo.

Počasí si předseda klubu objednal na jedničku, slunce pařilo, teploty se vyšplhaly na třicítku, a aby toho vedra nebylo málo, podávala se půlka kachny s variací knedlíků a červeným a bílým zelím. "Luxusní kachnička," pochvalovali si hosté. "Kachna byla fakt úžasná, mám rád jen ještě křupavější kůžičku," usmíval se Zdeněk Pechr. To vyhlášený gurmán Jiří Šourek, kterému se hned tak někdo nezavděčí, nešetřil chválou. "Moc jsem si pochutnal, takovou kachnu už jsem dlouho neměl."

A po kachně přišla na řadu kultura.....

"Doufám, že vystupuji před kachnou," tázal se při příjezdu zpívající právník Ivo Jahelka. Ne, ne, ne, po kachničce..... Na jeho úspěch to ale nemělo sebemenší dopad. Ivo Jahelka nejen, že parádně zazpíval, ale i skvěle pobavil!

Pak staročeská oslava 20. narozenin pokračovala dál. Podávaly se svatební koláčky, po kterých se jen zaprášilo. A taky se ukázalo, že nejvíc podnikatelům jede tvaroh. Právě ty tvarohové zmizely z talířů jako první. Po sladké tečce čekala na oslavence ještě jedna kulturní vložka. Zazpívala Česká Miss 2010 a finalistka Miss Universe 2010 Jitka Válková, která nakonec od předsedy Becher´klubu přijala i čestné členství. "Je mi tady s vámi moc hezky, takže ráda přijímám," odpověděla Jitka na dotaz Josefa Klimta.

Jaké by to ale byly narozeniny, kdyby členové odešli domů s prázdnou? A tak se na závěr ještě točilo kolo štěstí. Úkol zněl jednoduše - vytočit dvacítku. Každý, komu nepřálo štěstí, dostal od předsedy dárek. Finalisté byli nakonec dva - Ivo Hörner a Miluška Kratschmerová. Vítěz mohl být ale jen jeden. A tak byl spravedlivým rozstřelem (kterých bylo hned několik) určen vítěz. Ivo Hörner z firmy Auto CB si odnesl z dvacátých narozenin Becher´klubu 2.000,- Kč. Na dlouho mu ale nezůstanou. Věnuje je totiž na dobročinné účely.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství