QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Ani doma se Západočechům nepodařilo vyhrát, rozhodovaly nájezdy

27.12.2020 9:26

Plzeň uvítala na svém ledě Mladou Boleslav. Celý zápas byl jak na přesýpacích hodinách, nakonec musely o vítězi duelu rozhodnout nájezdy. Tam se více dařilo protihráčům.

min.php

Poslední domácí duel roku 2020 přivál na západ Čech Mladou Boleslav. Plzeň hrozila od začátku utkání několikrát. Ovšem vždy to skončilo jen u nepovedeného pokusu. V první třetině tak indiáni dlouho čekali na gól, skóre nakonec v 16. minutě otevřel David Stach. Hosté ale ještě před první sirénou zvládli otočit a první třetina končila 1:2 pro Boleslav.

Ve 25. minutě bylo srovnáno střelou Petra Straky, Růžička pak už jen puk vyrazil před sebe a Petr Kodýtek pohotovou dorážkou upravil na 2:2. Odpověď Bruslařů na sebe nenechala dlouho čekat a další puk letěl do branky Plzně. Ve 33. minutě ale Plzeň opět vyrovanala. Jaroslav Kracík při přesilovce neztratil hlavu, před brankou si našel Matyáše Kantnera, který vyrovnal na 3:3.

Ve třetí třetině žádný gól nepadl a začalo se rozhodovat v prodloužení. Prodloužení ale nerozhodlo, zápas došel až do nájezdů, ve kterých se po sedmi sériích radovali hosté, kteří si z Plzně odvezli dva body.

Foto: HC Škoda Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24