Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 13:29

Nehoda nákladního a osobního vozidla v Klatovech

Na silnici 27 v obci Klatovy došlo k dopravní nehodě nákladního a osobního vozidla. Vozidla jsou mimo komunikaci. Na místě HZS, RZS a PČR.

Duel Viktorky s Baníkem bude k vidění v depu! Chystá se projekce

02.11.2018 11:51

Sobotní ligové utkání Viktorky s ostravským Baníkem bude k vidění v rámci velkoplošné projekce. Tentokrát se ve fotbalový kotel promění DEPO2015. Čtěte podrobnosti!

img00040

Fanoušci viktoriánů, kteří nemohou v sobotu vyrazit do Ostravy, mohou své kroky nasměrovat do areálu DEPO2015. Právě tam klub chystá velkoplošnou projekci.

"K otevření bran dojde 90 minut před plánovaným začátkem utkání, tedy v 13:30. Fanoušci si následně budou moci užít nefalšované zápasové odpoledne s různými fotbalovými i nefotbalovými doprovodnými aktivitami – na místě si totiž budou moci v O2 TV fanzóně vyzkoušet třeba simulátor kopu nebo se vyfotit s pohárem pro mistra české nejvyšší soutěže," informuje klub FC Viktoria Plzeň.

Zhruba půl hodiny před samotným začátkem utkání bude pro fanoušky na krátké autogramiádě k dispozici také záložník Jan Kovařík, který se aktuálně po zranění postupně vrací do tréninku. 

Pro viktoriány jde o poslední ostré utkání před očekávaným zápasem s Realem Madrid v rámci Ligy mistrů, který se odehraje v Doosan Areně ve Štruncových sadech příští středu.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství