QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Auto na Rokycansku se převrátilo přes střechu. Zasahovali záchranáři

19.04.2019 13:16     19.04.2019 17:10

Nehoda osobního automobilu se stala v pátek odpoledne u Rokycan. Podle původních informací na místo letěl vrtulník záchranné služby, letečtí záchranáři ale nakonec nezasahovali.

2

Osobní vůz Škoda Octavia jel po silnici z obce Hůrky směrem na Dobřív. Řidič nezvádl ostrou zatáčku, vyjel ze silnice a převrátil se přes střechu.

Řidič nezvládl řízení při průjezdu ostrou levotočivou zatáčkou a v rychlosti vyjel vpravo mimo vozovku, kde se převrátil přes střechu na levý bok.

"Řidič i jeho spolujezdkyně r. 1939 utrpěli při dopravní nehodě zranění a z místa byli odvezeni v péči záchranářů do nemocnice. Alkohol byl u řidiče na místě vyloučen s negativním výsledkem. Hmotná škoda na vozidle je odhadnutá na 90 tisíc korun," sdělila k nehodě policejní mluvčí Veronika Hokrová.

Na místo byli povolaní záchranáři. "Z dopravní nehody transportujeme dvě osoby pozemní cestou s lehkým zraněním do Rokycanské nemocnice. Letecká záchranná služba na místě nakonec nebyla potřeba," potvrdila Andrea Divišová z krajské záchranky.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24