Auto CB ŠKODA nový SUPERB

U Zábělé došlo k tragické nehodě, jeden řidič zemřel

21.01.2013 17:57     21.01.2013 20:23

Za obcí Zábělá došlo v pondělí odpoledne k tragické nehodě. Střetla se tu dvě auta, řidič Fiatu na místě zemřel. Nehoda zcela uzavřela silnici na Chrást.

Tragická dopravní nehoda se stala kolem třetí hodiny odpoledne v pondělí 21. ledna. Za obcí Zábělá se střetla dvě osobní auta. Řidič fiatu na místě zemřel. Za volantem druhého auta značky Volvo XC80 seděla pětatřicetiletá žena.

"V důsledku nehody dvou osobních aut, která se stala za obcí Zábělá ve směru na Chrást, byl zcela uzavřen provoz. Na místě zasahují záchranné složky, hasiči provádějí resuscitaci," potvrdila kolem půl čtvrté mluvčí hasičů Pavla Jakoubková. Řidič fiatu na následky zranění zemřel, další 57letá žena skončila v nemocnici s lehčím zraněním. Silnice na Chrást byla zcela uzavřena a doprava byla odkláněna přes Dýšinou. první autobus MHD tu projel až po 20té hodině. "Komunikace z Chrástu do Plzně v 20,05 hod. po odstranění vážné dopravní nehody otevřena. Linka 52 vrácena na svoji trasu," informovaly po dvacáté hodině PMDP.

Příčina nehody je v šetření. Pravděpodobné je, že jeden z vozů vyjel ze svého směru v důsledku silného sněžení.

Sněžení a ledovka komplikovala dopravní situaci v celém Plzeňském kraji po celé pondělí. Namrzlá byla i dálnice D5, kde došlo k několika nehodám. Více zde.

Ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT