Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Záchrana tonoucího muže v kempu ve Kdyni! Plavec dostal astmatický záchvat

29.06.2014 0:05     29.06.2014 10:11

Boj o život 39letého muže svedli na koupališti Na Hájovně v kempu ve Kdyni na Domažlicku záchranáři. Podle všeho muž dostal během koupání astmatický záchvat.

Záchranka, ale také hasiči a policie se nakonec sjeli do autokempu Na Hájovně ve Kdyni na Domažlicku. V sobotu odpoledne se tam topil 39letý muž. Podle všeho dostal astmatický záchvat.

Koupaliště Na Hájovně ve Kdyni na Domažlicku má za sebou zásah při záchraně života 39letého muže. Na místě zasahovala záchranka, ale také hasiči. Pro topícího se muže skočil do vody plavčík v areálu.

"39letý muž dostal při koupání nejspíš astmatický záchvat. Zdravotnická záchranná služba muže převezla po ošetření do nemocnice," řekla k události mluvčí policie Hana Štefflová.

V souvislosti s touto událostí, ale také v souvislosti se začínajícím obdobím dovolených varují záchranáři. V době letních prázdnin podobných případů přibývá. Lidé by neměli přeceňovat své síly, při koupání ve volné přírodě by měli zvážit svůj aktuální zdravotní stav. Ačkoliv se to netýká přímo kdyňského případu, je podle záchranářů na místě zároveň důrazně varovat i před skákáním do vody, především v místech, která lidé příliš neznají. 

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT