Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Počasí se naladí na podzimní vlnu, deštníky mějte v pohotovosti

11.09.2017 8:56

V příštích dnech nás podle nové týdenní předpovědi ČHMÚ čekají teploty okolo 17 stupňů a rozhodně bychom neměli zapomínat na deštníky...

FOTO_QAP_CZ (9)

V pondělí bude většinou zataženo, místy se mohou objevit přeháňky nebo občasný déšť. Teploty se dostanou na zhruba 17 stupňů. V úterý nás čeká většinou oblačno, během dne se budou vyskytovat místy přeháňky. Večer pak bude oblačnosti ubývat. V noci naměříme 11 až 7 stupňů, přes den 15 až 19.

Ve středu bychom měli počítat s většinou polojasnou oblohou, během dne ale bude od západu oblačno až zataženo a dorazí i déšť nebo přeháňky. Nejnižší noční teploty klesnou mezi 11 až 7 stupňů, nejvyšší denní vystoupí mezi 16 až 20.

Ve čtvrtek bude polojasno až oblačno, postupně ale opět i zataženo s deštěm a přeháňkami. Ojediněle se mohou objevit také bouřky. Odpoledne budou srážky ustávat a také oblačnost se bude protrhávat. Noční teploty budou mezi 15 až 11 stupni, denní mezi 16 a 20. Velmi podobné to bude i v pátek, tedy polojasno až oblačno, ojediněle musíme počítat i s přeháňkami. teploty se vyšplhají na zhruba 17 stupňů.

Vyhlídka počasí od soboty do pondělí podle ČHMÚ: "Oblačno až zataženo, na většině území občas déšť nebo přeháňky. Nejnižší noční teploty 11 až 6 °C. Nejvyšší denní teploty 13 až 18 °C."

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství