Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Dresy HC Škoda Plzeň vynesly sto tisíc! Peníze pomohou nemocným dětem

03.08.2016 7:58

Také letos podpořil klub HC Škoda Plzeň výtěžkem z prodeje dresů FN Plzeň. Dost vysoká suma putuje na dětskou hematoonkologii!

IMG_4439

Bronzoví hokejisté HC Škoda Plzeň opět podpořili fakultní nemocnici v Plzni dost štědrým finančním darem. Prodej dresů po uplynulé sezóně vynesl letos 100 tisíc. Peníze putují na pomoc malým pacientům nemocnice, konkrétně na dětskou hematoonkologii.

Tučný šek předali vedení nemocnice přímo Martin Straka a Ondřej Kratěna. "Velmi si vážíme dlouhodobého partnerství mezi fakultní nemocnicí a HC Škoda Plzeň,“ říká ředitel Václav Šimánek. "Plzeňští indiáni se stali patrony dětských pacientů, pravidelně navštěvují nemocné děti a  postupně přináší na všechna dětská pracoviště velkou radost.“

Po bronzové sezóně 2015/16 vedení HC Škoda Plzeň oslovila společnost Amboseli s nabídkou odkupu zápasové sady dresů. Prodej  každoročně probíhal formou aukce, na jejímž konci vedení klubu věnovalo výtěžek na dobročinné účely.

"Stejně jako v minulých letech, i letos  jsme se rozhodli věnovat prostředky z prodeje dresů na dobrou věc, výtěžek jsme předali pro  dětskou  hematoonkologii ve  Fakultní nemocnici  Plzeň, kterou dlouhodobě podporujeme,“ dodává generální manažer HC Škoda Plzeň Martin Straka.

Loňská aukce hokejových dresů vynesla částku 68 tisíc korun. Také tyto peníze nemocnici hodně pomohli. Klub za ně pořídil speciální polohovatelná lůžka pro malé pacienty na Klinice ortopedie a traumatologie pohybového ústrojí FN Plzeň.

FOTO: HC Škoda Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství