Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Vážná nehoda ve Studentské ulici, řidič si probodl hrudník - FOTKY

30.04.2021 7:59     30.04.2021 10:00

K velmi vážné dopravní nehodě došlo ve večerních hodinách u Globusu. Poblíž hasičské stanice havarovalo osobní auto do výkopu stavby nového kruhového objezdu.

nehoda u Globusu_vjel do stavby1
nehoda u Globusu_vjel do stavbynehoda u Globusu_vjel do stavby1nehoda u Globusu_vjel do stavby2nehoda u Globusu_vjel do stavby4nehoda u Globusu_vjel do stavby3

V Plzni na Studentské ulici, poblíž hasičské stanice, havarovalo osobní vozidlo do výkopu stavby nového kruhového objezdu. "Ke kolizi došlo cca 200m za kruhovým objezdem. Dle prvotních informací a z dosud nezjištěných příčin měl řidič s vozidlem vyjet vlevo mimo komunikaci, přičemž se střetl s oplocením výkopu stavby, v jehož šestimetrové hloubce s vozidlem havaroval. Při havárii vozu došlo i ke střetu vozidla s traverzou a ke zranění řidiče, který byl přivolanými hasiči z vozidla vyproštěn a v péči záchranářů odvezen do nemocnice v Plzni. Z důvodu zranění nebylo možné u řidiče provést dechovou zkoušku na zjištění alkoholu v dechu, kdy bylo následně ve zdravotnickém zařízení zažádáno o odběr jeho žilní krve," uvedla mluvčí policie Veronika Hokrová s tím, že dopravní policisté se zabývají příčinou a okolnostmi této kolize v dopravě.

Nosítka i se zraněným hasiči vytáhli z výkopu přes nastavovací žebříky. "Při havárii došlo k tomu, že část ohrazení výkopu při pádu probodla vozidlo včetně řidičova hrudníku. Za použití hydraulických nástrojů jsme ještě uvnitř auta odsříhli kusy oné "trubky" tak, aby bylo možné zraněného z vozu vůbec dostat. Poté byl uložen do vakuových nosítek a předán zdravotníkům," uvedl k nehodě mluvčí hasičů Petr Poncar.

Nehoda se stala ve čtvrtek 29. dubna po desáté hodině večerní. "Muž ročník 1989 utrpěl velmi vážná zranění a ve spolupráci s hasiči byl na místě ošetřen a transportován na Emergency FN," dodala mluvčí záchranky Mária Svobodová.

Foto: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství