Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Zimní sezóna se blíží! Na Špičáku hledají nové lidi

11.10.2016 10:24

Podle předběžných výhledů nás letos čeká opravdová zima. Areály se už tradičně chystají na sezónu ve velkém. Na Špičáku aktuálně hledají i nový personál!

NMC_5654

Start sezóny jako každý rok ovlivní zejména počasí. Areály se nicméně musí připravovat s předstihem a důkladně. Areál na šumavském Špičáku tak momentálně shání nové členy personálu.

Nabídka je letos opravdu široká. Areál v současné době shání nováčky do řady pozic. "Ve Ski & Bike Špičák máme několik volných pracovních pozic jak na sezónu, tak na celý rok. Všem zájemcům můžeme nabídnout benefity v podobě příspěvku na závodní stravování, ubytování, či lyžování ve volném čase zdarma. Všechna pracovní místa jsou velmi dobře finančně ohodnocena," láká zájemce areál.

Tradičně před hlavní zimní sezónou jsou v nabídce místa pro instruktory lyžování a snowboardingu pro areály jak na Špičáku, tak Nad Nádražím nebo Belveder. Kromě sportovních dovedností je ovšem podmínkou i dobrá znalost angličtiny nebo němčiny. Nové lidi hledá areál také například pro lyžařskou školu v rámci administrativy, hledá se i obsluha vleku nebo personál do pokladen.

Další podrobnosti o konkrétních nabídkách a podmínkách najdou zájemci na sumava.spicak.cz.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Zvednu vam to
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT