Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.06.2024 18:21

Plzeňská muzejní noc nalákala davy lidí - FOTKY

Již 20. ročník Plzeňské muzejní noci nabídl v pátek 31. května veřejnosti nahlédnout nejen do muzeí netradičním způsobem. Připraven byl bohatý program. Podívejte se na FOTKY.

Doma měl bez povolení malorážku i samopal!

01.08.2011 11:39

Z nedovoleného ozbrojování nejspíš obviní plánští policisté 58letého muž z Pavlovic. Doma měl nelegálně několik zbraní, dokonce i samopal!

Zbraně a ostré střelivo si pořídil 58letý muž z Pavlovic. Doma měl dokonce i samopal, ze kterého si střílel na dvorku.

V sobotu 30. července přijali plánští policisté oznámení o tom, že v katastru obce Pavlovice dochází ke střelbě. 58letý muž střílel samopalem jednotlivými ranami a následně i krátkými dávkami do kůlny nacházející se za jedním domem.

"Muže zadrželi plánští policisté společně s kriminalisty a policejním psovodem. Zjistili, že má u sebe plynovou pistoli se zásobníkem s jedenácti náboji. Při prohlídce domu pak policisté nalezli samopal, ze kterého muž střílel, malorážku a vzduchovou pušku," uvedla mluvčí tachovské policie Dagmar Jiroušková s tím, že kromě zbraní zajistili policisté také 874 nábojů různých ráží, 36 nábojů do plynové pistole a 6 cvičných nábojů do samopalu a pistole. "Veškeré zbraně i střelivo policisté zajistili, neboť muž není držitelem zbrojního průkazu."

Policisté už zahájili úkony trestního řízení ve věci přečinu nedovolené ozbrojování, za což muži, v případě, že bude uznán vinným, hrozí mimo jiné i trest odnětí svobody až na dvě léta.

Ilustrační foto

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství