Auto CB ŠKODA nový SUPERB

U.D.O. vystoupí v Šeříkovce

10.11.2011 10:14

Člen kapely Accept  Udo Dirkschneider si založil svou vlasní kapelu pod názvem U.D.O. a ta právě v sobotu 12. listopadu přijede koncertovat do KD Šeříková v Plzni.

UDO

Když Udo Dirkschneider v roce 1987 opustil svoji domovskou kapelu Accept, založil seskupení s názvem U.D.O., které mu v témže roce vyšla debutová deska Animal House. Kdo měl rád Accept s Udem za mikrofonem, si jistě zamiloval i jeho novou kapelu s charakteristickým skřípavým hlasem frontmana. V sobotu 12. listopadu zahrají v plzeňské Šeříkovce.

Letos U.D.O. vydali již třinácté studiové album s názvem Rev-Raptor a stále se drží toho, co jim jde nejlépe, poctivého klasického heavy metalu německého střihu. Tento večer se jistě vyplatí přijít včas, protože i předkapely na tomto turné stojí za poslech. Sister Sin pocházejí ze švédského Gothenburgu, mají za sebou turné s takovými jmény jako Arch Enemy nebo Otep a v čele kapely stojí charismatická zpěvačka Liv, stejně jako v kanadské kapele Kobra and the Lotus, kde najdete za mikrofonem výraznou zpěvačku Brittany Paige.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství