Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Ženu přizabil nohou od stolu! Za jednu smrt už ve vězení seděl

18.01.2016 13:51

Muž, který před lety ubil svoji manželku, napadl teď svoji družku. A to tak brutálně, že skončila v nemocnici ve vážném stavu. Žena utrpěla těžká pornanění hlavy a hrudníku.

QAP foto

Krajská kriminálka řeší případ brutálního napadení ženy v Klatovech. 50letou ženu její druh zbil, zkopal a nakonec na ni vzal nohu od stolu, kteoru urval. Žena utrpěla těžká poranění hlavy a hrudníku. Muž skončil v rukou policistů.

K fyzickému napadení ženy vyjížděli klatovští policisté v pátek. Na ženu zaútočil její o deset let starší druh. "Ten se měl před útokem posilnit alkoholem a jeho žárlivé slovní výtky pak měly vygradovat v rány a údery pěstí, kopy nohou a házením věcí z domácnosti. K napadení užil agresor i nohu od jídelního stolu, kterou při svém běsnění vytrhl. Jak bylo dále zjištěno, ženě měl vyhrožovat i usmrcením, přičemž měl v ruce třímat nůž. Poškozená však využila momentu, kdy se mohla vysmeknout a z bytu utekla, aby vyhledala pomoc. Při útoku utrpěla dle předběžných lékařských posudků středně těžká poranění hlavy a hrudníku," popsala řádění násilníka mluvčí krajského policejního ředitelstvé Jana Tomková.

Policisté ještě na místě muže zadrželi. Ukázalo se, že 60letý muž je poměrně dost protřelým kriminálníkem. Za smrt své manželky dokonce strávil ve vězení 12 let. I na ni zaútočil před lety hodně brutálně. žena tehdy jeho řádění nepřežila. "Naposledy byl z výkonu trestu propuštěn po 12 letech za násilný trestný čin s následkem smrti loni v lednu," potvrdila policejní mluvčí.

Policisté muže stíhají kvůli těžkému ublížení na zdraví ve stádiu pokusu v souběhu s přečinem nebezpečné vyhrožování.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT