Auto CB ŠKODA nový SUPERB
QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

02.06.2024 12:14

Kvůli zaplavení byl v Plzni neprůjezdný Rondel

Hasiči odčerpali vodu, nyní je místo již průjezdné

Jediný rybník Hnačov je nevhodný ke koupání

29.06.2011 7:39

Koupaliště v Plzeňském kraji jsou zatím většinou v normách pro koupání. Koupat se nedoporučuje na Hnačově na Klatovsku. Voda je nevhodná. QAP vám přináší přehled nevhodných koupališť.

DSCF7522

Tropické teploty lákají ke koupání a QAP vám proto přináší přehled koupališť nevhodných pro vaše osvěžení. Nejhůř je na tom rybník na Hnačově.

Nejhorší situace s kvalitou vody je už od minulého týdne na Hnačově na Klatovsku. Zdejší rybník je podle hygieniků nevhodný ke koupání. Zhoršenou kvalitu vody najdete také v Jezírku Košutka v Plzni nebo v Horšovském Týně v Podhájí. Také rybník Valcha na Klatovsku má zhoršenou kvalitu vody ke koupání.

V pořádku jsou zatím Hracholusky, koupaliště Rokycany, Nýrsko, Kdyně na Hájovně, Planá na Tachovsku ale i Konstantinovy Lázně včetně kempu La Rocca. Bez obav se můžete nyní koupat i v plzeňských rybnících jako Kameňák, Senečák nebo Bolevák.

Lidé citliví například alergici by mohli mít problém na Smržovicích na Domažlicku a v Plzni na Šídlováku, kde se kvality vody pomalu zhoršuje.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Renault Captur 380
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA  JSA příslušenství