QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

01.05.2024 13:25 01.05.2024 14:43

Pozor na silnicích! Na třech místech bourali motorkáři

Motorka se sřetla s autem v Plzni u Božkova. Vážná nehoda motorky se stala u Prášil na Klatovsku. Zasahuje vrtulník. Třetí nehoda motorky na severním Plzeňsku! Motorkář je vážně zraněný.

V areálu Rokycanské nemocnice probíhají stavební práce

18.04.2024 17:39

Nový urgentní příjem, vjezdy, koridor a modernizace nemocniční kotelny. Rokycanská nemocnice upozorňuje všechny pacienty, že může v souvislosti s pracemi dojít ke krátkodobému diskomfortu, za který se předem omlouvá.

Stavení práce_Rokycanská nemocnice

Větší část prací souvisí s plánovanou výstavbou výjezdové základny zdravotnické záchranné služby a s vybudováním nového urgentního příjmu nemocnice. "Výjezdové místo má vzniknout v zadní části nemocničního areálu. Urgentní příjem pak ve vnitrobloku mezi lůžkovým a ambulantním traktem nemocnice. Z tohoto důvodu se připravuje koridor pro rychlý příjezd i výjezd sanitních vozů resp. paralelní vjezd pro vozy IZS. Konkrétně vznikne druhý vjezd do areálu a nová cesta kolem celé nemocniční budovy," uvedla Rokycanská nemocnice.

Také se bourají garáže, které navazují východně na přední ambulantní trakt nemocnice. Jsou ve špatném technickém stavu a také v místech, kde stojí, povede nový příjezd pro sanitky.

Foto NPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT