Auto CB ŠKODA nový SUPERB

Rytmus vystoupí v Chlumčanech

04.03.2011 9:14

Slovenský raper Rytmus přijíždí do západních Čech! V sobotu 5. března vtrhne se svým Black Prince Tour na diskotéku Fontana v Chlumčanech!

V rámci svého turné Black Prince Tour zavítá v sobotu 5. března do chlumčanské diskotéky Fontana nejpopulárnější slovenský raper Rytmus. Na party s radiem Kiss Proton uslyšíte také jeho hosty Toma Malare, Davida Steela aj.

Další Fono Party, která zahrnuje i jedinečné živé vystoupení hip hopového krále Rytmuse, se v chlumčanské Fontaně koná od 20 hodin! Těšit se můžete také na Rytmusovi hosty, kterým jsou například Tom Malar, David Steel, nebo na doprovodné akce: tombola o hadříky za 10 tisíc korun, soutěže o oblečení, slevenky a věcné ceny, focení a autogramiády od účinkujících, speciální projekční show i soutěž o luxusní hodinky. Prvních 3 lidé získají volný vstup + podepsané CD Rytmus Král.

Na akci můžete vyrazit autobusem zdarma, který vyráží z Plzně, Klatov a Staňkova.

Vstupenky jsou v předprodeji za 190 korun v Plzni v Informačním centru na náměstí Republiky nebo v recepci radia Kiss Proton v Husově 59, v Přešticích v Kulturním a komunitním centru na náměstí, v Klatovech v baru U Válce v Randově ulici a v Chlumčanech v restauraci Chlumčanka, na místě zaplatíte 230 korun.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
Auto CB DACIA Duster
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT